Σύμβουλος Ερντογάν: Δεν υπάρχει Ελλάδα – Οι Ελληνες είναι σκλάβοι

Αναδημοσίευση από: newsbomb.gr

Βολές και κατά του Αλέξη Τσίπρα: Πούλησε την Ελλάδα στους Γερμανούς

Αφού είδε ότι από την ελληνική κυβέρνηση δεν παίρνει απαντήσεις, ο σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει τις εμπρηστικές δηλώσεις κατά των Ελλήνων.

Ο Γιγίτ Μπουλούτ, είχε κατηγορήσει την Ελλάδα ότι θα έκανε «εισβολή» στην Τουρκία κατά την διάρκεια του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου, ενώ προ ολίγων ημερών είχε απειλήσει ανοιχτά με πόλεμο για το ζήτημα του Κυπριακού λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν κάποιος επιχειρήσει να πάρει την Κύπρο θα χυθεί αίμα.

Ο προκλητικός σύμβουλος του «σουλτάνου» επιδόθηκε σε ένα ακόμα εθνικιστικό παραλήρημα κατά της Ελλάδας βάζοντας στο στόχαστρο και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT haber ισχυρίστηκε ότι η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα έχει κάνει τους Έλληνες σκλάβους λόγω του χρέους.

«Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες. Σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα. Μακάρι να σηκωνόντουσαν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας».

Στρέφοντας τα βέλη του κατά του Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε: «Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπε η ΕΕ, πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά: Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί...».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail