Καλύτερα Τραμπ παρά τρόμπας ή ακόμη και αγγελικός δολοφόνος εκατοντάδων χιλιάδων

Του Στρατή Μαζίδη

Λύσσα κακιά έχει πιάσει μεγάλο τμήμα των ΜΜΕ διεθνώς μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Ντόναλντ Τραμπ.

Αντίο Δημοκρατία, Όχι στο Ρατσισμό, Καληνύχτα κτλ... κοσμούν τους τίτλους.

Από κοντά σιγοντάρει η πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ η οποία, δίχως να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος, είχε ταχθεί με τη σύζυγο του σφαγέα της Γιουγκοσλαβίας που συνελήφθη από φακό και Χίλαρι να χαλβαδιάζει την κόρη του Τραμπ.

Μέσα σε όλα "θα μας λείψεις Μπάρακ". Μέχρι και γράμμα έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης και μετά απορεί γιατί έσπασε τα πολιτικά του μούτρα.

Θα μας λείψει ο Ομπάμα που ανέτρεψε τον Καντάφι στη Λιβύη, το κράτος της πια δεν υφίσταται και ξεκίνησαν οι μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη.

Θα μας λείψει ο Ομπάμα που υποδαύλισε τον Ασαντ στη Συρία για έναν αγωγό και πολεμά δόλια με τις μαριονέτες του.

Θα μας λείψει ο Ομπάμα που χρησιμοποιεί την ISIS η οποία έσφαξε τους γιεζίντι στο Σιντζάς του Ιράκ.

Ναι θα μας λείψει ο άνθρωπος που έγινε αιτία να χαθούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Πηγές μόνο από τη Συρία ανεβάζουν τον αριθμό των θυμάτων σε παραπάνω από 900.000. Προσθέστε σε αυτούς ορφανά, χήρους, χήρες, ανάπηρους, ακρωτηριασμένους, εξαφανισμένους και έχετε το παζλ.

Τι κακό είχε για τον μέσο αμερικάνο το "πρώτα η Αμερική;" ή η απειλή Τραμπ στην Τογιότα πως αν δημιουργήσει εργοστάσιο στο Μεξικό για να πουλά οχήματα στις ΗΠΑ, θα τη μουρλάνει στους δασμούς; Κανεί αυτό που θα έπρεπε να είχαν κάνει οι ελληνικές κυβερνήσεις όταν κάποιοι ρουφούσαν το υστέρημα των Ελλήνων στο χρηματιστήριο και άνοιγαν νέες μονάδες παραγωγής σε τρίτες χώρες στα χρόνια της "ισχυρής" Ελλάδας.

Καλύτερα Τραμπ παρά κάποιος πολιτικός τρόμπας από αυτούς συναντά κανείς τα τελευταία χρόνια.

Κι όλοι όσοι τον ξορκίζουν δίχως να το πολυσκέπτονται, ο άνθρωπος είναι δισεκατομμυριούχος, ξέρει να βγάζει χρήμα. Έναν τέτοιο πολιτικό χρειάζεται και η χώρα, δίχως τα όποια λοιπά κουσούρια του Τραμπ αντί για άκαπνους προέδρους 15μελών, γιους δεινοσαύρων, κόρες ιστορικών στελεχών, τύπους με σακίδια και πάλαι ποτέ διασκεδαστές πολιτικών εκπομπών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail