Μεγάλη αεροπορική επιδρομή και βροχή από πυραύλους Kalibr ετοιμάζουν οι Ρώσοι στη Δαμασκό

Freepen.gr - Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία ετοιμάζει μεγάλη επιχείρηση για να βοηθήσει τα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας να εκδιώξουν τους ισλαμιστές από την περιοχή της Ανατολικής Ghouta διεξάγοντας επιλεκτικές αεροπορικές επιδρομές και επιθέσεις με πυραύλους κρουζ, σύμφωνα με μια καλά πληροφορημένη πηγή στη ρωσική στρατιωτική διοίκηση του αραβικού δικτύου Almasdar.

Συγκεκριμένα τα SU-33 που εδρεύουν στο αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Kuznetsov θα βομβαρδίσουν στόχους της Jaysh al-Islam στην Ανατολική Ghouta που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία
ως μέρος μιας ευρύτερης στρατιωτικής επιχείρησης που ξεκίνησε από το συριακό στρατό για να απελευθερώθεί το συγκεκριμένο προπύργιο στα νοτιοανατολικά της Δαμασκού.

Επίσης θα χρησιμοποιηθούν και οι κατευθυνόμενοι πύραυλοι Kalibr.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις έρχονται ως αποτέλεσμα της απόρριψης των ισλαμιστών να εκκενώσουν την περιοχή και να μετεγκατασταθούν στη βορειοδυτική επαρχία του Ιντλίμπ.

Εκατοντάδες ισλαμιστές έχουν εκκενώσει τελευταία με παρόμοιες συμφωνίες την περιοχή γύρω από την πρωτεύουσα της Δαμασκού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail