Βάι βάι βάι! Η ISIS με ένα χτύπημα τίναξε στον αέρα δεκάδες Τούρκους στρατιώτες και 10 τανκς

Στρατής Μαζίδης

Τη χθεσινή ημέρα θα τη θυμούνται για καιρό στην Αγκυρα μέχρι την επόμενη. Ο τουρκικός στρατός υπέστη σοβαρές ζημιές το Σάββατο το απόγευμα, μετά από μια βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας της ISIS κοντά στην Al-Bab της βόρειας Συρίας.

Σύμφωνα με το "πρακτορείο" Amaq ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας πέτυχε να εξολοθρεύσει μονομιάς περισσότερους από 20 Τούρκους στρατιώτες ενώ καταστράφηκαν περισσότερα από 10 τεθωρακισμένα οχήματα.

Συγκεκριμένα, ο βομβιστής χρησιμοποιώντας ένα παγιδευμένο όχημα (VBIED) φέρεται να σημείωσε ένα άμεσο χτύπημα εναντίον των σταθμευμένων τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων μέσα στο χωριό της Baratah, που βρίσκεται δυτικά της Al-Bab.

Στη συνέχεια ακολούθησαν έντονες συγκρούσεις με τις τουρκικές μονάδες (ή ό,τι απέμεινε από αυτές) να προσπαθούν να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Η Τουρκία μέχρι το λαιμό στο συριακό βάλτο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail