Στον εισαγγελέα ιδιοκτήτη ταβέρνας που έριξε στον αέρα για να σώσει το μαγαζί του από μετανάστες

Freepen.gr - Απόντος του κράτους αρχίζουμε πλέον να ζούμε στην πράξη όλα όσα φοβόμασταν.

Όπως αναφέρει το ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας αναγκάστηκε να κάνει ρήση της κυνηγετικής του καραμπίνας ρίχνοντας στον αέρα στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας, λίγα μέτρα μακρύτερα από τον καταυλισμό της Σούδας. 

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησαν επεισόδια ανάμεσα σε Αφγανούς και Αλγερινούς παράτυπους μετανάστες για άγνωστους λόγους. Ωστόσο τα επεισόδια επεκτάθηκαν στη γύρω περιοχή με αποτέλεσμα ομάδα μεταναστών να κινηθεί προς ταβέρνα της περιοχής. 

Τρομοκρατημένοι οι θαμώνες εγκατέλειψαν άμεσα το κατάστημα ενώ ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας όπλισε την κυνηγετική του καραμπίνα ρίχνοντας βολές στον αέρα με σκοπό να αποτρέψει την είσοδο των μεταναστών στο κατάστημά του και να σώσει την επιχείρησή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνολικά έριξε 5 βολές στον αέρα με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα από το Λιμεναρχείο, στο κρατητήριο του οποίου θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα το πρωί οπότε και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Να σημειωθεί ότι από τα επεισόδια τραυματίστηκαν 6 άτομα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Χίου ένας εκ των οποίων φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail