Στο κυνήγι των Τούρκων τα Ελληνικά Μιράζ ενεπλάκησαν σε Αερομαχίες!

Σκληρές Εμπλοκές σημειώθηκαν μετά το μεσημέρι Δυτικά της Λέσβου & βόρεια των Ψαρών πρίν τα Τούρκικα εγκαταλείψουν της νήσου Σάμου μεταξύ Ελληνικών Μιράζ και Τούρκικων F-16!

Οι Εμπλοκές σημειώθηκαν όταν 2 Τούρκικα μαχητικά F-16 εισήλθαν στο FIR Αθηνών, αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή και προχώρησαν σε Παραβιάσεις!

Αποτέλεσμα στην Περιοχή να καταφτάσουν Ελληνικά Μαχητικά Μιράζ 2000-5 που απογειώθηκαν Οπλισμένα από το Στρατιωτικό αεροδρόμιο της νήσου Σκύρου.

Η Πρώτη εμπλοκή σημειώθηκε δυτικά της Λέσβου 14:35 & δεύτερη την 14: 45 όταν τα Τούρκικα μαχητικά που ήταν οπλισμένα αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τις εντολές των Ελληνικών και ενεπλάκησαν σε αερομαχία!

Τα Ελληνικά Μιράζ είχαν στο κυνήγι τα Τούρκικα και η δεύτερη εμπλοκή σημειώθηκε βόρεια των Ψαρών!

Μετά την σαρωτική ήττα των Τούρκικων μαχητικών τους είχαν όλη την ώρα από πίσω τα Μαχητικά μας …Οι Τούρκοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη περιοχή νότια της Σάμου.

veteranos.gr
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...