Ρωσικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν τα θανατηφόρα μυστικά του "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ"

Freepen.gr - Το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ΜΜΕ και παρατηρητών εδώ και αρκετούς μήνες ενώ τα ατυχή περιστατικά με τη συντριβή δύο μαχητικών στη θάλασσα λόγω τεχνικών αστοχιών κατά την προσνήωσή τους, δημιούργησαν σειρά ερωτηματικών.

Δυτικές πηγές έχουν υποστηρίξει ότι το αεροπλανοφόρο δεν είναι λειτουργικό.

Ωστόσο το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Zvezda ανέφερε ότι το Kuznetsov δεν είναι μόνο ένα αεροπλανοφόρο, αλλά διαθέτει επίσης μια σειρά από μυστικά που μπορεί να αποτελέσουν μεγάλη "έκπληξη".

Το ρεπορτάζ του σταθμού ανέφερε πως το "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" φέρει ένα μεγάλο αριθμό των ρωσικής κατασκευής πυραύλων Granit, μερικοί εκ των οποίων είναι ενεργοί και μπορούν να πυροδοτηθούν ταυτόχρονα για να εξουδετερώσουν το σύνολο των πολεμικών πλοίων από ένα μεγάλο στόλο σε μια μόνο στιγμή.

Το αεροπλανοφόρο Kuznetsov φέρει πυραύλους τύπου Granit P-700 με 700 χιλιόμετρα βεληνεκές, ενώ 12 πύραυλοι μπορούν να εκτοξευθούν σε μια σειρά εκτοξεύσεων.

Τέλος το πλοίο μπορεί επίσης να φέρει πάνω από 50 ελικόπτερα και αεροπλάνα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail