Ένας απόγονος των Ναζί μπορεί να μην είναι καλά στην ψυχή του, αυτός που κάνει το ΟΧΙ, ναι, είναι;

Του Στρατή Μαζίδη

Μιας και ασχολούμαστε τελευταία με "αυτούς που δεν είναι καλά στην ψυχή τους και για αυτό δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα ούτε της χώρας τους, ούτε της Ευρώπης", θα πρέπει να αναρωτηθούμε.

Ο απόγονος των Ναζί, αυτών δηλαδή που αιματοκύλισαν μια ολόκληρη Ηπειρο εξαπολύοντας φρικτά πογκρόμ εναντίον σειράς λαών και εθνών, σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να μην είναι καλά στην ψυχή του. Αν μάλιστα είχε κάποιο πρόγονο που πολέμησε, μπορεί να διακατέχεται και από κάποια μανία εναντίον του λαού εκείνου, χάρη στην αντίσταση του οποίου ξεκίνησε η γερμανική κάτω βόλτα.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλες χώρες στις οποίες αυτοί που ανέλαβαν τις τυχές τους, υπάρχουν προβλήματα. Άνθρωποι που υποσχέθηκαν τον ουρανό με τα άστρα αλλά εγκαθίδρυσαν την κόλαση. Έταξαν βοήθεια, αλλά κατάσχουν και το υστέρημα. Είπαν το Α και έπραξαν το Ω, τους φώναξαν ΟΧΙ αλλά άκουσαν Ναι σε ένα ερώτημα το οποίο μάλιστα έθεσαν όπως τους εξυπηρετούσε.

Υπάρχουν χώρες όπου οι τιμονιέρηδές τους κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται τη δυστυχία του κόσμου, παραβλέπουν τα προβλήματα που η πολιτική τους ιδεοληψία δημιούργησε και περιγράφουν με τα λόγια τους μια ιδανική κατάσταση.

Με αυτούς τι ισχύει;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail