Η φούσκα είναι τίγκα και το σύστημα θα σπάσει!

Γιώργος Αδαλής

Για να μείνει η ζημιά "χαμηλά" στις συναλλαγματικές ισοτιμίες, έχει πέσει με τα μούτρο το "Ιππικό του Ντράγκι", η Ελβετική UBS, όπως και με το Ελληνικό δημοψήφισμα και στηρίζει Ευρώ και Χρηματαγορές, όχι με ενέσεις αλλά με ζεστό χρήμα , μπετόν αρμέ!

Αυτό φυσικά θα ξαναδώσει ανάσες στην Ελίτ αλλά ...Υπάρχει και ένα μεγάλο αλλά! Η ενίσχυση αυτή κοστίζει πανάκριβα στα κλασματικά αποθέματα των Τραπεζών της Δύσης!

Κι επειδή η φούσκα είναι τίγκα, είναι θέμα χρόνου να χάσουν τον έλεγχο! Αλλα 3-4 τέτοια να τους κάνουν οι λαοί της Δύσης και το σύστημα θα σπάσει!

Πάντως οι χαζοχαρούμενοι των Αθηνών, αδυνατούν να κατανοήσουν ότι το σύστημα είναι σε μεγάλο πανικό και βγαίνουν στα κανάλια και λένε ότι πιο χαζοχαρούμενο υπάρχει! Κι αντί να μιλάνε για τις πραγματικές επιπτώσεις στην οικονομία, αυτοί πανηγυρίζουν για την νίκη των Πρασίνων στην Αυστρία! Δεν πήραν χαμπάρι δηλαδή ότι όλοι ενώθηκαν κατά της Ακροδεξιάς, η οποία πήρε τελικά 47%! Και πανηγυρίζουν οι μαλ@κες!

Τι να πω;;;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail