Ο Τσαβούσογλου έγινε...ΤΟΥΡΚΟΣ! Μας διατάζει να του στείλουμε και τους οκτώ!

Freepen.gr - "Τούρκος" αρχίζει και γίνεται ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονος, Μεβλούτ Τσαβούσογλου όσον αφορά την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο reuters, ο Τούρκος υπουργός μιλώντας στην τουρκική κρατική τηλεόραση TRT δήλωσε ότι  «επιθυμία μας είναι η άμεση έκδοση όλων αυτών των ανθρώπων στην Τουρκία» χαρακτηρίζοντας και τους οκτώ αξιωματικούς «πραξικοπηματίες».

Η υπόθεση αρχίζει να επανέρχεται στην επικαιρότητα λαμβάνοντας μια άγρια τροπή. 

Η γερμανική εφημερίδα Tagespiegel σε άρθρο με τίτλο «Πίσω στην Τουρκία» γράφει σημειώνει πως η υπόθεση για την Αθήνα γίνεται ολοένα και πιο δυσάρεστη υπογραμμίζοντας παράλληλα τις παραβιάσεις των τουρκικών μαχητικών, την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης και τις αναφορές πιθανής κατάρρευσης της συμφωνίας για το προσφυγικό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail