Αμερικάνος αξιωματικός ξεσκεπάζει το βρώμικο παιχνίδι των ΗΠΑ στη Συρία

Στρατής Μαζίδης

Χθες οι ΗΠΑ επανέλαβαν ακόμη μια φορά πως η φονική επίθεση το Σεπτέμβριο στο Deir Ezzor που κατέληξε στο θάνατο 80 Σύριων στρατιωτών την ώρα που μάχονταν την ISIS ήταν «ακούσια».

Εκτός όμως όλων των επιχειρημάτων - αποδείξεων που έχουν δημοσιευθεί στο διεθνή τύπο και τη Freepen.gr, ένας ακόμη - και μάλιστα αμερικάνος - αξιωματικός έρχεται να ξεσκεπάσει το βρώμικο ρόλο των ΗΠΑ στη Συρία επιβεβαιώνοντας πρόσφατη ανάλυσή μας ως προς το πως κινείται η άλλη πλευρά του Ατλαντικού στην περιοχή.

Ο Scott Bennett, πρώην αξιωματικός Αμερικανικού Στρατού στον ψυχολογικό πόλεμο και αναλυτής τρομοκρατίας δήλωσε στο ιρανικό Press TV την Τετάρτη ότι οι επιθέσεις αποκαλύπτουν την εξαπάτηση που επιχειρούν οι ΗΠΑ και τον εν εξελίξει «πόλεμο προπαγάνδας».

«Οι επιθέσεις ήταν μια ένδειξη της εξαπάτησης και της συνέχειας του πολέμου της προπαγάνδας της κυβέρνησης Ομπάμα στις ΗΠΑ, των ανίκανων στελεχών της CIA και των στρατιωτικών επιτελών της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ οι οποίοι χρησιμοποιούν προπετάσματα καπνού και διάφορα καμουφλάζ για να προσπαθήσουμε να καλύψουν αυτά τα εγκλήματα πολέμου στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν τον Πρόεδρο Μπασάρ αλ Ασαντ και να εγκαταστήσουν ένα τακφιριστικό μόρφωμα της ISIS».

Ο Bennett θεωρεί ότι τα γεγονότα στο Deir Ezzor έγιναν σκοπίμως και σε απόλυτο συντονισμό με τους τρομοκράτες. Ωστόσο θεωρεί πως οι ΗΠΑ προδόθηκαν επίσης από το γεγονός πως κατά την ώρα που συνέβαιναν τα δραματικά γεγονότα, η τηλεφωνική γραμμή που υπάρχει μεταξύ της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ και της Ρωσίας έμεινε αδρανής για 27 λεπτά. Συνεπώς, όπως υποστηρίζει ο Bennett αυτό είναι μια ένδειξη ότι πως δε συνέβη κανένα ατύχημα, αλλά μια εσκεμμένη πράξη εξαπάτησης και επίθεσης στην Συρία, μια διεθνής πρόθεση κήρυξης πολέμου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσδιοριστεί και αντιμετωπιστεί ως έγκλημα πολέμου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail