5.000.000 χωρίς νερό στη Δαμασκό - Μαζεύουν το βρόχινο σε κατσαρόλες - "Τυφλή" η Διεθνής Κοινότητα

Δαμασκός και συλλογή νερού της βροχής - photo Twitter
Freepen.gr - Για πέμπτη ημέρα παραμένει χωρίς νερό η πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκός και τα περίχωρα σε μια είδηση η οποία αποσιωπάται ακόμη και στην Ελλάδα ενώ δεν έχει καταδικαστεί σε διεθνές επίπεδο.

Συγκεκριμένα ισλαμιστές έριξαν πριν μερικές ημέρες δύο τόνους πετρελαίο ντήλεζ στο βασικό υδραγωγό της Ayn al-Feijeh η οποία κατέχεται από τους τρομοκράτες.



Στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της Συρίας αποφασίστηκε η συνέχιση της τροφοδότησης των νοικοκυριών δωρεάν με υδροφόρες και ειπώθηκε πως το όλο θέμα θα αποκατασταθεί σύντομα.

Για την ώρα όπως δημοσιεύσαμε στη Freepen.gr ο κόσμος τρέχει με μπιτόνια να προμηθευτεί νερό ενώ πλέον επιστρατεύει κάθε είδους σκεύος για να αποθηκεύσει νερό της βροχής (φωτο).

Οι τρομοκράτες βλέποντας πλέον να χάνουν στα πεδία των μαχών, δίνουν την εικόνα πως αρχίζουν να περνούν σε ένα νέο είδος πολέμου μέσω δολιοφθορών.

Παράλληλα όχι μόνο μόλυναν τον αγωγό αλλά τον έστρεψαν προς τον ποταμό Barada ο οποίος υπερχείλισε!


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail