Το απαγορευμένο προφητικό βίντεο του 2013 για την παράδοση της Κύπρου

Του Στρατή Μαζίδη

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην Κύπρου, ο τότε υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας βγήκε με ένα πολιτικό-προεκλογικό σποτ που θύμιζε ταινία τρόμου.

Το σποτ απαγορεύθηκε τότε από την Κυπριακή Αρχή Ραδιοτηλεόρασης. 



Όπως φαίνεται όμως δεν απετράπη η εκπλήρωσή του.

Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα ο Νίκος Αναστασιάδης, παρά τις αντίθετες υποσχέσεις του, έβαζε τελικά την υπογραφή του στο κούρεμα των καταθέσεων.

Σήμερα ο ίδιος πάλι άνθρωπος σπεύδει άρον άρον να κλείσει το Κυπριακό κι ας γνωρίζει ότι η παραμονή τόσο του κατοχικού στρατού όσο και της ωρολογιακής πληθυσμιακής βόμβας των εποίκων μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια ολόκληρης της νήσου στο όχι πολύ μακρινό μέλλον.

Αξίζει να θυμηθούμε πάλι την προφητεία Λιλλήκα. Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ζήσουμε την εκπλήρωσή της. Μόνο αντίβαρο ο Κοτζιάς...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail