Λεβέντης: να κόψουμε 200 ευρώ από τις συντάξεις, χτενιζόμαστε ενώ χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς

Freepen.gr - Την άποψη ότι η Ελλάδα πρέπει να ενισχύσει εξοπλιστικά άμεσα απέναντι στην Τουρκία εξέφρασε το πρωί στον ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως: «Έχει στρατιωτική ισχύ ο Ερντογάν. Εγώ θα έκανα παραγγελία αεροσκαφών αμέσως. Θα έκοβα και άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις»

και υποστήριξε ότι:

«Για την Ένωση Κεντρώων το υπέρτατο είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί εδώ υπάρχει ισορροπία του τρόμου. Είμαι ανήσυχος διότι η Τουρκία απειλεί εκ του ασφαλούς και η Ελλάδα χτενίζεται. Το υπέρτατο πράγμα για τον Τσίπρα είναι να κάθεται στην εξουσία»

Επίσης σχολίασε πως:

«Ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να πάει στον Πρωθυπουργό και να πει χρειάζεται ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ. Ας πεινάμε, χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς. Αυτή είναι η απάντηση στον Τούρκο».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail