Αποκάλυψη WikiLeaks - Στο "μεζέ" έπαιρνε κι ο Κλίντον τον Αλέξη: Οι Ελληνες θέλουν τον πιο τρελό να τους εκπροσωπήσει

Freepen.gr - Οι αποκαλύψεις από τα WikiLeaks συνεχίζονται και μέσα σε αυτές παρουσιάζονται στοιχεία τα οποία αφορούν και τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα.

Σε παρουσίαση ιδιωτικής ομιλίας του τ. προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον για το Βρετανό πολιτικό Jeremy Corbyn, γίνεται αναφορά και στον Αλέξη Τσίπρα. Ο κλίντον υποστηρίζει πως οι Ελληνες μαγεύτηκαν και δεν περιμένουν να γίνει τίποτε αλλά απλά θέλουν τον πιο τρελό να τους εκπροσωπήσει.

Βέβαια με αυτό τον τρελό συνομίλησε και ο ίδιος αργότερα ενώ ως ένας παρανοϊκός ηγέτης ισοπέδωσε τη Γιουγκοσλαβία το 1999 μετά τα στημένα επεισόδια στο Κοσσυφοπέδιο.

Οι Ελληνες έχουν πλέον καταλάβει το ποιον ψήφισαν, όπως το αντιλήφθηκαν αντίστοιχα και οι Αμερικάνοι αποφεύγοντας να επαναλάβουν το ίδιο λάθος.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail