Πήραν το μάθημά τους; Τα Sukhoi επέστρεψαν στο Χαλέπι - Σαρωτικές επιδρομές σε βάρος των ισλαμιστών

Freepen.gr - Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία ξεκίνησε μετά από πολυήμερη παύση νέες αεροπορικές επιδρομές στο δυτικό Χαλέπι.

Η παύση είχε γίνει με το αιτιολογικό να ενθαρρυνθούν οι ισλαμιστές να αφήσουν τους αμάχους να εγκαταλείψουν τις ανατολικές συνοικίες της πόλης.

Ωστόσο, η απάντηση των ισλαμιστών υπήρξε μια τεράστιας έκτασης αντεπίθεση για να σπάσει η πολιορκία των ανατολικών περιοχών ενώ δεν επετράπη στους αμάχους να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή του almasdar, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία διεξήγαγε αρκετές αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή 1070 al-Hamdaniyah και το προάστιο Dahiyat Al-Assad σκοτώνοντας πολλά μέλη της Jaysh Al-Fateh (Στρατός της Κατάκτησης) εν μέσω της συνεχιζόμενης επίθεσή τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί το οποίο κατεγράφη από άνδρες της Χεζμπολάχ ένα Sukhoi-34 επιχειρεί σε βάρος τζιχαντιστών στο δυτικό Χαλέπι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail