Η Ρωσία προετοιμάζεται για παγκόσμια σύγκρουση - Ο Πούτιν ανακαινίζει πυραυλικές αποθήκες στην Κριμαία

Freepen.gr - Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αποκαταστήσει τις αποθήκες πυραύλων οι οποίες τελούσαν υπό κατάρρευση και είχαν χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, η Μόσχα όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Express συμπεραίνουσα πως αυτό αποτελεί ακόμη ένα σημάδι προετοιμασίας για ένα παγκόσμιο πόλεμο.

Οι πρώην σοβιετικές εγκαταστάσεις, που βρίσκεται στην Κριμαία κατά μήκος της Μαύρης Θάλασσας, πρόκειται να ανακαινιστούν στα πλαίσια μυστικού σχεδίου γνωστό ως "Object 100".

Επιπλέον αναφέρει η εφημερίδα την τοποθέτηση ειδικής σήμανσης στις ανακαινισμένες πλέον περιοχές προειδοποιώντας τους επισκέπτες για "απαγορευμένη ζώνη του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας".

Ένας κάτοικος που ζει σε ένα κοντινό χωριό στην περιοχή της Συμφερούπολης αποκάλυψε πως Ρώσοι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στο σημείο όπου λειτουργεί μια βάση με παράκτιο πυραυλικό αμυντικό σύστημα εναντίον εχθρικού στόλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Ρώσος πρόεδρος έχει κάνει σχέδια στρατιωτικοποίησης της χερσονήσου της Κριμαίας αφότου ενετάχθη στη Ρωσική Ομοσπονδία το 2014.


Με βάση πρόσφατες αναφορές από τους ντόπιους, μέσα ενημέρωσης και επίσημα ρωσικά δεδομένα, η Μόσχα έχει ανακαινίσει και θέσει σε επιχειρησιακή λειτουργία πολλαπλές σοβιετικής κατασκευής εγκαταστάσεις στην περιοχή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail