Ξεκίνησε η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ στο Χαλέπι - Σήκωσε τα πάντα ο Kuznetsov - Εκτόξευε φλόγες ο Grigorovich - ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Του Στρατή Μαζίδη
https://twitter.com/SMazidis

Την ώρα που ο Μπάρακ Ομπάμα προσγειωνόταν στην Ελλάδα, στα ανοικτά της Συρίας ξεκινούσε η επιχείρηση "Αυγή της Νίκης".

Ο Ναύαρχος Κουζνέτσοφ σήκωσε κυριολεκτικά ό,τι είχε και δεν είχε στον αέρα και όπως ανακοινώθηκε αργότερα από το Ρωσικό Υπουργείο Αμυνας τα Sukhoi-33 συμμετείχαν σε βομβαρδισμούς στο Χαλέπι και το Ιντλέμπ.



Προετοιμασίες πριν την εκτόξευση πυραύλων κρουζ στη φρεγάτα Admiral Grigorovich.



Πύραυλοι Kalibr και Onix εκτοξεύονται από τα ανοικτά της Συρίας για να πλήξουν στόχους σε Ιντλέμπ και Χομς. Το εντυπωσιακό βίντεο καταγράφει ακόμη και την στιγμή που πύραυλοι Bastion από τα παράκτια συστήματα βρήκαν τον στόχο τους.









Τα ρωσικά Sukhoi λίγο πριν σηκωθούν στον αέρα.






Πλέον αναμένονται οι επιχειρήσεις των χερσαίων δυνάμεων του συριακού στρατού και της Χεζμπολάχ, οι οποίες όπως έχουμε αναλύσει στη Freepen.gr θα επεκτείνουν τις απελευθερωμένες περιοχές από την πόλη του Χαλεπίου προς τα έξω, το νότο και δυτικά, σφίγγοντας παράλληλα τον κλοιό για το κατεχόμενο ανατολικό τμήμα της πόλης όπου και εκεί, ετοιμάζεται μεγάλη επίθεση για την εκδίωξη των τζιχαντιστών της Τζέις αλ-Φατάχ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail