Βομβιστής αυτοκτονίας της ISIS ανατινάχθηκε κατά λάθος και σκότωσε όλη του την οικογένεια!

Freepen.gr - Το ένα έγκλημα φέρνει το άλλο στο Ισλαμικό Κράτος. 

Μια τοπική πηγή του ιρακινού al-Sumaria News αναφέρει πως ένας έφηβος τζιχαντιστής της ISIS που ανήκει στην περιβόητη ομάδα "τα λιοντάρια του χαλιφάτου" σκότωσε και τα έξι μέλη της οικογένειάς του όταν η ζώνη αυτοκτονίας του με τα εκρηκτικά πυροδοτήθηκε κατά λάθος.

Ο φιλόδοξος βομβιστής αυτοκτονίας επέστρεφε στο σπίτι του στην περιοχή al-Wehda στην ανατολική Μοσούλη.

Ωστόσο η ζώνη αυτοκτονίας εξερράγη μέσα στο σπίτι του. Αργότερα φάνηκε πως μέσα στο σπίτι βρίσκονταν όλα τα μέλη της οικογένειάς του, ανάμεσα στα οποία τρία παιδιά, όπου άπαντες σκοτώθηκαν, σημειώνει η ίδια πηγή με τον όρο της ανωνυμίας.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει στρατολογήσει δεκάδες παιδιά και εφήβους με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει ως ανθρώπινες βόμβες στη μάχη της Μοσούλης και αυτή ακριβώς η τακτική έχει προκαλέσει μια στασιμότητα στην προώθηση των θέσεων του ιρακινού στρατού καθώς δέχεται κατά κύματα επιθέσεις αυτοκτονίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail