Έχουν φτάσει στα όριά τους - Πυρπόλησαν τις επιστολές του Κατρούγκαλου οι συνταξιούχοι

Freepen.gr - Στο υπουργείο Εργασίας κατέληξε η πορεία των συνταξιούχων στην οδό Σταδίου οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις και τα επικουρικά, το ψαλίδισμα των κοινωνικών παροχών καθώς επίσης την υπέρογκη αύξηση της φορολογίας.

Είναι τέτοια η αγανάκτηση των συνταξιούχων και το οριακό σημείο στο οποίο έχουν οδηγηθεί, καθώς με τις συντάξεις τους συντηρούν εν πολλοίς τις οικογένειες των παιδιών τους, ώστε παρέδωσαν στην πυρά τις επιστολές του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου.

«Με την καταβολή των επικουρικών συντάξεων του Νοέμβρη θα βρούμε, για άλλη μια φορά, μειωμένες τις συντάξεις μας, μιας και αρχίζει η αναδρομική παρακράτηση των περικοπών. Οι επικουρικές συντάξεις γίνονται πλέον φιλοδωρήματα» επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail