Η Καλιφόρνια θα ανεξαρτητοποιηθεί από τις ΗΠΑ; Ζητά να ανοίξει πρεσβεία στη Ρωσία σαν ανεξάρτητη χώρα!

Οι υποστηρικτές της απόσχισης της Καλιφόρνιας από τις ΗΠΑ, θέλουν να ανοίξουν μια πρεσβεία στη Ρωσία, σύμφωνα με τον επικεφαλής της «Ναι Καλιφόρνια- ανεξαρτησία», Louis Marinelli.

Αυτό ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του το American news Business Insider. Το Ράδιο Σπούτνικ μίλησε με τον Marinelli , γιατί επιδιώκει να ανοίξει μια καλιφορνέζικη Πρεσβεία στη Ρωσία.

«Πρόκειται να ψηφίσουμε για να κάνουμε την Καλιφόρνια ανεξάρτητη χώρα το 2019 και θέλουμε να θέσουμε τώρα το έργο τις βάσεις, έτσι ώστε μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας να ξεκινήσουμε να ζητήσουμε διεθνή αναγνώριση της Καλιφόρνια σαν ανεξάρτητο έθνος,»είπε ο Marinelli.

Περαιτέρω, είπε ότι το κόμμα του πρόκειται να κάνει αίτηση για την ένταξη στα Ηνωμένα ΄Εθνη και κατά πόσον η αίτηση θα γίνει δεκτή ή πόσο εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι στο Συμβούλιο ασφαλείας πρέπει να γίνει δεκτή η αίτηση.

Υπάρχουν πέντε χώρες στον κόσμο που έχουν δικαίωμα βέτο, πέρα από την απόφαση αυτή και ένας από αυτούς είναι η Ρωσία. Μίλησε για την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα κέντρο στη Ρωσία, για Καλιφορνέζικες επιχειρήσεις και για ευκαιρίες στον τουρισμό που θα παρουσιαστούν στο κοινό.

Το κέντρο θα παρέχει επίσης ένα μέρος όπου μπορούν να συζητήσουν οι Καλιφορνέζοι και οι Ρώσοι για την κοινή ιστορία και οι Καλιφορνέζοι θα εξηγήσουν στους Ρώσους, γιατί θέλουν να γίνουν ανεξάρτητη χώρα και τι θα σήμαινε αυτό για τον κόσμο. «Αλλά νιώθουμε ότι μια πρεσβεία στη Ρωσία, είναι πολύ κατάλληλη για την Καλιφόρνια, εξετάζει την ιστορία της και το ρόλο που παίζει η Ρωσία στον κόσμο, ειδικά όταν πρόκειται για το Συμβούλιο ασφαλείας, με δικαίωμα βέτο,» πρόσθεσε ο Marinelli.

Περαιτέρω, είπε ότι η εκστρατεία του θα περιλαμβάνει την οικοδόμηση σχέσεων με τις άλλες χώρες του BRICS καθώς κατέχουν μια τεράστια σημασία στην πολιτική σκηνή του κόσμου.

https://sputniknews.com/us/201611211047681761-supporters-california-secession/

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ SPUTNIK: corfiatiko.blogspot.gr
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...