Ο Γαβρόγλου είναι τρισφιλότερος! «Πείτε μου μία χώρα της Ευρώπης όπου διδάσκονται θρησκευτικά. Μόνο μία»

Freepen.gr - Βιάστηκαν όσοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν την απομάκρυνση του Νίκου Φίλη από το υπουργείο Παιδείας λόγω της πολεμικής του απέναντι στην Εκκλησία. 

Μια συνέντευξη τον περασμένο Μάιο στην Καθημερινή και τον Απόστολο Λακασα του διαδόχου του Κώστα Γαβρόγλου, φανερώνει πως το σίριαλ θα έχει και συνέχεια:

– Θα αλλάξει τελικά ο χαρακτήρας των Θρησκευτικών; Ο κ. Φίλης μιλάει για ένα μάθημα με ισχυρότερα τα στοιχεία της θρησκειολογίας. Η πλευρά της Εκκλησίας αντιδρά και κάνει λόγο για επιβολή από το Σύνταγμα του ομολογιακού χαρακτήρα του μαθήματος.

– Πείτε μου μία χώρα της Ευρώπης όπου υπάρχει το μάθημα των Θρησκευτικών και διδάσκεται όπως στη χώρα μας. Μία.

Συνεπώς ας γίνει κατανοητό αυτό που σημειώθηκε σε πρόσφατο άρθρο στη Freepen.gr πως ο Νίκος Φίλης δε σχεδίαζε, αντίθετα υλοποιούσε συγκεκριμένο σχέδιο. Απλά τα πρόσωπα αλλάζουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail