Γιατί το Τσιπριστάν και τα εξωκοινοβουλευτικά παρακλάδια του έχουν πέσει να πεθάνουν με την εκλογή Τράμπ

Ντίνα Λαπαθιώτη

Γιατί το Τσιπριστάν και τα εξωκοινοβουλευτικά παρακλάδια του έχουν πέσει να πεθάνουν με την εκλογή Τράμπ;

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑΣ ποντάρισε τα ρέστα του στο Ίδρυμα Κλίντον, και την στήριξη της αιματοβαμένης Κillary!!!

Γιατί η Συριζαία Γιάννα Αγγελοπούλου, χρηματοδότης του ιδρύματος Κλίντον, τους είχε κάνει τις γνωριμιές και τα συμπεθεριά και τους είχε μπάσει στα ψηλά σαλόνια της αμερικάνικης πολιτικής!

Γιατί δεν έχουν κανένα άλλο στήριγμα για να κρατηθούν στην εξουσία αφου οι Βρυξελιώτες τους πήραν πρώτα τις υπογραφές παράδοσης της Ελλάδας και μετά τους έχουν ταράξει στη σφαλιάρα!

Γιατί κι η Μέρκελ πνέει τα λοίσθια χάνοντας περιφέρεια την περιφέρεια στη Γερμανική Βουλή.

Γιατί ο Πρόεδρος Πούτιν τους έχει σιχαθεί απ την ψυχή του με την ηλιθιότητα και βλαχοπονηριά που του φέρθηκαν ...

Γιατί ο προδομένος και απελπισμένος Ελληνικός λαός τους έχει κι αυτός στο φτύσιμο. Πραγματικές δημοσκοπήσεις τους δίνουν ένα 7% και πολύ τους είναι επειδή είναι ακόμα κυβέρνηση.

Μοναδικό τους στήριγμα για να παραμείνουν στην εξουσία ήταν η μακελάρισα της Λιβύης, της Αιγύπτου και της Συρίας, Χίλαρυ Κλίντον!

Κι αυτή έχασε τις εκλογές και μπορεί να ανατραπεί όλος ο Νεοταξίτικος σχεδιασμός του οποίου η αριστερά του Τσιπριστάν παραμένει ένθερμος υποστηρικτής!!!

ΣΎΡΙΖΑ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ, ο κόσμος είναι πολύ εχθρικός πλέον γι αυτούς και θα γίνει εχθρικότερος εφόσον ακόμα κι ένα τυπικό συγχαρητήριο τηλεγράφημα ΔΕΝ έστειλαν ακόμα στον νέο Πρόεδρο,,,, Εστω απο σεβασμό στη βούληση ενός εκλογικού αποτελέσματος , που έφερε ένας λαός κάνοντας τη ρήξη με ότι του πλάσαρε το σύστημα,

Αλλά πόση σχέση έχει είπαμε ο Σύριζας με τη Δημοκρατία ;

Οση ο φάντης με το ρετσινόλαδο!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...