Τζάμπα κουνιόταν η Τζένιφερ Λόπεζ και έταζε "πνευστά" η Μαντάνα! Οι λαοί δεν τρώνε πίτουρα!

Του Στρατή Μαζίδη

Όσο και αν οι πολιτικές αναμετρήσεις έχουν μετατραπεί σε show, φαίνεται πως υπάρχει πάντα ένα όριο. 

Το όριο αυτό έλεγε πως δεν ήταν δυνατό να επικρατήσει η Χίλαρυ Κλίντον δικαιώνοντας σειρά σχολιασμών στη Freepen.gr που σημείωναν πως ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ δεν ήταν ξεγραμμένος.

Η Κλίντον δεν πήρε το μάθημά της πριν από ορισμένα χρόνια όταν πάλι ξεκινούσε ως φαβορί για την κούρσα του χρίσματος των Δημοκρατικών, είδε στην πορεία να ξεπετάγεται ο Μπάρακ Ομπάμα και να την κερδίζει θριαμβευτικά.

Δεν κατάλαβε πως ο κόσμος δεν επιβραβεύει μακελάρηδες λαών (Γιουγκοσλαβία 1999). Ο αμερικανικός λαός μπορεί να εξέλεγε πολεμικούς προέδρους (ίσως γιατί κάποιο άλλο σύστημα κυβερνά τις ΗΠΑ) όμως το αντιπολεμικό κίνημα υπήρξε πάντοτε ισχυρό.

Η Χίλαρυ Κλίντον στη συνέχεια ως ΥΠΕΞ του Μπάρακ Ομπάμα έκανε ότι μπορούσε και δεν μπορούσε για να θεριέψει η Αραβική Ανοιξη σε Λιβύη, Αίγυπτο και Συρία, της οποίας τους πικρούς καρπούς γευόμαστε όλοι.

Η Κλίντον ήταν σίγουρα το κατεστημένο. Το αν ο Τραμπ εκπροσωπεί κι αυτός το κατεστημένο με άλλο προσωπείο, απομένει να το δούμε. Πάντως στην πρώτη του αυτή ομιλία είχε ήδη εξαφανιστεί το επαναστατικό του πνεύμα. Συνεπώς ας μπει ένας αστερισκός για τη συνέχεια.

Οι λαοί δεν επιβραβεύουν τις πολιτικές της ΝΤΠ. Η αρχή έγινε στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2015 με το Δημοψήφισμα του ΟΧΙ, άσχετα αν δεν υπήρχε σοβαρή ηγεσία. Στη συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στο Δημοψήφισμα του Brexit, ακολούθησε η άνοδος αντι-ευρωπαϊκών κινημάτων (πχ Αυστρία, Γερμανία), ήρθε η σειρά του Τραμπ και η προσοχή στρέφεται πλέον τόσο στο επερχόμενο ιταλικό Δημοψήφισμα όσο και στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας.

Τσάμπα κούναγε τον απαυτό της κοκκινίζοντας από το σφίξιμο η Τζένιφερ Λόπεζ και έταζε πνευστά η Μαντάνα! Οι λαοί δεν τρώνε πίτουρα!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail