Τι είναι αυτά που λες Προκόπη πολιτικέ ανεπρόκοπε; Πρώτοι εμείς οι Ελληνες λησμονήσαμε τη χώρα μας

Του Στρατή Μαζίδη
@SMazidis

Αυτός ο όμορφος τύπος, που θυμίζει φιγούρα από το θρυλικό "κάπου, κάπως, κάποτε", ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος εκτός του ότι ευχαριστούσε κάθε 2-3 προτάσεις τον αμερικάνο ομόλογό του, επιστράτευσε τον ποιητή λέγοντας στον Ομπάμα "μη λησμονάτε τη χώρα μου".

Ποια χώρα να μη λησμονήσει; Την Ελλάδα;

Εδώ την έχουμε λησμονήσει οι Ελληνες με πρώτο και καλύτερα εσένα κ. Παυλόπουλε. Εσένα που έμπαζες φουρνιές στο Δημόσιο, ευχαριστούσες τους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες επειδή προτιμούσαν την Ελλάδα, άφηνες την Αθήνα και πολλές κεντρικές πόλεις στο έλεος των επεισοδίων το 2008.

Και για να μιλήσουμε "αμερικάνικα", τι έκανες εσύ για την πατρίδα σου Προκόπη; Τι έπραξες για να προκόψει; Τίποτε απολύτως. Βοήθησες όμως κι εσύ σημαντικά για να φτάσουμε στο έσχατο σημείο.

Τι έκαναν όμως και οι Ελληνες;

Τίποτε. Ψήφιζαν πολιτικά ανεπρόκοπους Προκόπηδες για να τους διορίσουν στο Δημόσιο, να τους φέρνουν παράνομους μετανάστες για να τους ξεζουμίσουν στον κήπο, το χωράφι, το μερεμέτι, να τον βγάλουν στη σύνταξη από τα 40 του με ένα καλό εφάπαξ.

Ψήφιζαν πολιτικά ανεπρόκοπους Προκόπηδες για σκοτώνουν παληκάρια στα Ιμια και την Κάρπαθο, για να έχει στρατό που βγάζει τη μαγκιά του μόνο σε νεοσύλλεκτους αλλά καταπίνει τη γλώσσα του εκεί που πρέπει.

Ψήφιζαν πολιτικά ανεπρόκοπους Προκόπηδες, για να τους σώσουν ενώ αυτοί τους κατέστρεψαν.

Κι όταν προκάλεσαν την καταστροφή με τις επιλογές και την ανοχή τους, πολλοί καβάλησαν ένα αεροπλάνο ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω τους αφήνοντας τον τόπο ανυπεράσπιστο.

Ακόμη και τώρα που ήρθε ο Ομπάμα να μας δει (για τους δικούς του λόγους) αυτοί που οι Ελληνες εξέλεξαν, τους έκαναν ρεζίλι διεθνώς κι εμείς από χθες βράδυ κλαίμε από τα γέλια.

Σας παρακαλώ λοιπόν πρόεδρε Ομπάμα, λησμονήστε τη χώρα μου. Πρώτα εμείς πρέπει να τη γυροφέρουμε με το νου μας και να τη θυμηθούμε. Πρώτα εμείς πρέπει να καταλάβουν "οι Ιθάκες τι σημαίνουν". Αυτό φτάνει για να σωθεί και να γίνει πάλι μεγάλη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail