Η Αγκυρα απειλεί όλη την Ευρώπη με το υπερόπλο της: θα σας πλημμυρίσουμε με μουσουλμάνους μετανάστες

Freepen.gr - Η Αγκυρα βάζει για άλλη μια φορά στο τραπέζι το υπερόπλο των παρανόμων μουσουλμάνων μεταναστών στον απόηχο της ψήφισης από το Ευρωκοινοβούλιο του παγώματος των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΕΕ με την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ απείλησε τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης ότι χωρίς τη βοήθεια της Τουρκία, η ΕΕ μπορεί ανά πάσα στιγμή να πλημμυρίσει με λαθρομετανάστες και ότι το πάγωμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων τθα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ πιο επιβλαβές για την ίδια την Ενωση:

«Είμαστε ένας από τους παράγοντες που προστατεύουν την Ευρώπη. Αν οι πρόσφυγες διασχίσουν τα σύνορα μας, θα πλημμυρίσουν και θα κατακλύσουν την Ευρώπη και η Τουρκία αποτρέπει αυτό να συμβεί.

Δέχομαι ότι η διακοπή των σχέσεων με την Ευρώπη θα βλάψει την Τουρκία, αλλά η ζημιά θα είναι πενταπλάσια έως και εξαπλάσια για την Ευρώπη».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail