Μακελειό στο Χαλέπι από τους τρομοκράτες - Δολοφόνησαν εν ψυχρώ αμάχους και παιδιά που ζητούσαν την ανθρωπιστική βοήθεια

Freepen.gr - Οι τζιχαντιστές της Jaysh al-Fateh μακέλεψε μεγάλο αριθμό αμάχων εγκλωβισμένων στο κατεχόμενο ανατολικό Χαλέπι που βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσχεση των ενισχύσεων της ανθρωπιστικής βοήθειας από την οργάνωση.

Την είδηση έφερε στο φως το ρωσικό υπουργείο Αμυνας:

«Οι ισλαμιστές που ήταν διασκορπισμένοι στη διαδήλωση, άνοιξαν πυρ κατά των διαμαρτυρομένων με βαρύ πυροβόλο ενώ παγίδευσαν όλη την περιοχή με ελεύθερους σκοπευτές στις στέγες των γύρω σπιτιών».

Από τους 300 διαδηλωτές που ζητούσαν τα αυτονόητα, 17 άνθρωποι έπεσαν νεκροί ανάμεσα στους οποίους δύο παιδιά 13 και 15 ετών, ενώ πάνω από 40 τραυματίστηκαν.

Οι τζιχαντιστές στη συνέχεια συνέλαβαν 10 άτομα ως υπεύθυνα για τη διαδήλωση τα οποία εκτέλεσαν. Συγκεκριμένα προχώρησαν στη σύλληψή τους, οδήγησαν τους ανθρώπους σε άγνωστη κατεύθυνση και τη νύχτα τους σκότωσαν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail