Οι εκλογές που…δε θα γίνουν. Αλλά…κουβέντα να γίνεται

Μαρίκα Λυσιάνθη

Ακόμη και σε επίπεδο ψυχολογικής διαχείρισης μιας κοινωνίας που κανιβαλίστηκε τα τελευταία χρόνια από τα Μνημόνια, οι πάλαι ποτέ διαμορφωτές της κοινής γνώμης επιβεβαιώνουν ότι έχουν χάσει την επαφή τους με την πραγματικότητα.

Σενάρια πρόωρων εκλογών. Πάλι. Σε μια χώρα που δυσκολεύεται ακόμη να σταθεί στα πόδια της. Σε μια κοινωνία η οποία αδιαφορεί για τις εκλογές, και δεν τις επιθυμεί. Σε πολίτες που ενδιαφέρονται μονάχα για το γεγονός πως, όταν ξεκινάει ο μήνας, δεν γνωρίζουν αν θα καταφέρουν να είναι συνεπείς προς τις υποχρεώσεις τους, στο τέλος του συγκεκριμένου μήνα. Πολύ περισσότερο, δεν γνωρίζουν αν μπορούν να επιβιώσουν στοιχειωδώς.

Σε μια τόσο ακραία συγκυρία για τη χώρα, είναι πολυτέλεια η συζήτηση για τις εκλογές. Πολύ περισσότερο, από τη στιγμή που είναι… αυτό ακριβώς. Συζήτηση. Κουβέντα να γίνεται.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...