Έχασε η μπαμπόγρια - Γλυτώσαμε παρά τρίχα!

Του Παντελή Αρέθα

Η προπαγάνδα ενός παγκόσμιου και αδίστακτου λησταρχείου ασταμάτητα κοίμιζε και παραπληροφορούσε τους Αμερικανούς τους τελευταίους 18 μήνες, πλασσάροντας και προωθώντας μια διεφθαρμένη, αιμοδιψή, πολεμοχαρή, και τρελή για εξουσία γυναίκα για Πρόεδρο των ΗΠΑ. Υπνοβατώντας οι Αμερικανοί πήγαν μέχρι το χείλος του γκρεμού, αλλά τελικά κατάφεραν να αντισταθούν. Δεν έκαναν το τελικό, θανατηφόρο σάλτο. Η Χίλαρι δεν εξελέγη. Δόξα τω Θεώ, και για την Αμερική, και για τον υπόλοιπο πλανήτη.

Σχεδόν χωρίς εξαίρεση, όλοι οι αριστεροί, οι κομμουνιστές, οι Χολιγουντιανοί και οι αντιχειρωνακτικοί διανοούμενοι τσίριζαν υπέρ της Κλιντον, σίγουροι ότι τελικά η τελευταία έκδοση του μοντέλου τους, με την οποία πλασσάρονται όλοι τους τελευταία (βλέπε παρακάτω) θα κατάφερνε να κοροϊδέψει ακόμα μια φορά τον κοσμάκη, όπως έγινε με τον Ομπάμα. Ο Ομπάμα επελέγη μεσόστρατα από το οικονομικό λησταρχείο, που δεν δίστασε να εγκαταλείψει την Κλίντον, διότι ο Ομπάμα (μαύρος, ικανός ψεύτης, χωρίς λεφτά δικά του) πρόσφερε πολύ καλύτερη κάλυψη για τις βρωμοδουλειές του λησταρχείου. Τον έκαναν σούπερ σταρ από το τίποτα. Για όσους καταλαβαίνουν το εθελοτύφλωμα που προκαλεί η στοχευμένη προπαγάνδα, ήταν ολοφάνερο ότι ο Ομπάμα δεν ήταν παρά ένα ρεντίκολο. Οχτώ χρόνια έτρωγε, έπινε, έπαιζε γκόλφ, και πήρε και το Νόμπελ ειρήνης που έχει πλέον καταεξευτελιστεί σαν βραβείο αναγνώρισης πραγματικής αξίας. Χειρίστηκε όλα τα προβλήματα που προέκυψαν στα οχτώ χρόνια της προεδρείας του αγνοώντας τα, και άφησε την Αμερική και τον πλανήτη, σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τον προκάτοχό του.

Αλλά τελικά, δεν μπορείς να διώξεις τη λογική και την αναλυτική δυνατότητα για πάντα από όλα τα κεφάλια. Εβδομήντα-πέντε χρόνια πολέμησαν οι Μπολσεβίκοι να ζωοποιήσουν πλήρως ένα τεράστιο κομμάτι του παγκόμιου πληθυσμού χρησιμοποιώντας κάθε απάνθρωπο μέσο που υπήρχε. Και απέτυχαν.

Ο Ομπάμα και η Κλίντον είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τις αναταραχές στην περιοχή της Μεσογείου τη δική μας, και τα προσφυγικά έκτροπα που προέκυψαν από τη λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη» που μαστίζουν και ταλαιπωρούν την Ευρώπη ασταμάτητα τον τελευταίο καιρό. Η τρέχουσα αιματοχυσία στη Συρία και το Ισλαμικό κράτος είναι καθαρά δημιούργημα δικό τους.

Ο Ομπάμα διέλυσε ότι είχε απομείνει από την Αμερικανική οικονομία αυξάνοντας το Αμερικανικό χρέος κατά οχτώ τρις (το πήγε από 12 σε 20 τρις), και αφαιρώντας από τον μέσο Αμερικανό κάθε ελπίδα να ελπίζει σε μια καλύτερη ζωή. Τα λεφτά τα πήραν λίγοι δικτυωμένοι επιτήδειοι, ενώ ο λογαριασμός για την αποπληρωμή τους φορτώθηκε στον Αμερικανό φορολογούμενο.
Η Κλίντον πέταγε ασταμάτητα ανά την υφήλιο σαν υπουργός εξωτερικών του Ομπάμα,με έξοδα του Αμερικανού φορολογούμενου φυσικά, κι έκλεινε συμφωνίες για πάρτη της όπου μπορούσε, με τη θρυλική Κλιντονική μέθοδο του «Δώσε μου χρήμα για την τσέπη τη δική μου και θα σου κάνω χάρες μέσω της πολιτικής μου θέσης». Φρόντιζε φυσικά να εξαφανίζει την σχετική ενοχοποιητική ηλεκτρονική αλληλογραφία. Αλλά, επειδή ουσιαστικά είναι ανίδεη από υπολογιστές (όπως οι περισσότεροι Αμερικανοί πάνω από τα πενήντα-μη βλέπετε τι δείχνουν στις ταινίες), τα έκανε θάλασσα, και η αλληλογραφία αποκαλύφτηκε. Και πάλι όμως το σύστημα έτρεξε να τη σώσει. Έφερε τα πάνω-κάτω κι έκανε το μαύρο άσπρο για να την καλύψει. Και να την κάνει και Πρόεδρο των ΗΠΑ. Αλλά ευτυχώς, απέτυχε.

Οι αριστεροκομμουνιστές και η αντιχειρωνακτική διανόηση ανά τον πλανήτη δέχτηκαν ένα ηχηρό χαστούκι. Και καιρός ήταν. Το μοντέλο του συναισθηματικού παρηγορητή όλων των κατατρεγμένων που συνέχεια χρησιμοποιούν οι αριστερές ηγεσίες για να πάρουν την εξουσία δεν είναι τίποτα άλλο από μια καλά μασκαρεμένη απάτη. Και δεν αποβλέπει σε τίποτα άλλο παρά στην εξουσία και τον πλουτισμό μιας μικρής ομάδας και του άμεσου δικτύου τους, ενώ επιμένει και πιέζει σαδιστικά για τη διάλυση και την καταστροφή κάθε υγειούς, και παραγωγικού οικονομικού οργανισμού. Όπου η εξουσία, είτε δημοκρατικά είτε με τη βία κατέληξε στα χέρια αριστεροκομμουνιστών, τα πράγματα πάντα πήγαν από χειρότερα μέχρι κατά διαόλου.

Το οικονομικό λησταρχείο (που προτιμάει πάντα τις κομμουνισταριστερές δημοκρατίες, παρά την προπαγάνδα που λέει ότι πάντα αποβλέπει στο αντίθετο) τώρα έχει ανοίξει τρία μεγάλα μέτωπα για την επόμενη παγκόσμια σύρραξη. Η Κλίντον προωριζόταν για το Λευκό Οίκο, ακριβώς για να «αξιοποιήσει» κάποιο ή κάποια από αυτά τα τρία, με τις ΗΠΑ να ηγούνται της σφαγής. Το ένα είναι μια καταστροφική πολεμική σύγκρουση της Δύσης με τη Ρωσία, το δεύτερο ένας τρελός πόλεμος με την Κίνα και το τρίτο ένας εκτεταμένος πόλεμος όλης της Δύσης εναντίον όλου του Ισλάμ.

Ο Τραμπ, σαν επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Ξέρει να αναγνωρίζει το καταστροφικό κόστος ηλιθίων σε σημαντικές θέσεις επιρροής. Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα ενός ηγέτη είναι η επιλογή ικανών στελεχών για να γίνεται σωστή δουλειά. Κανένας επιχειρηματίας δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς αυτή την ικανότητα. Ο Τραμπ, αποδεδειγμένα είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό. Μπορεί φαινομενικά ο Τραμπ να μην είναι η τέλεια ή ακόμα μια επαρκώς ικανοποιητική επιλογή, αλλά με τον Τραμπ στο Λευκό Οίκο, στα σίγουρα δεν θα δούμε κομματικές ηλιθιότητες όπως στραβούς, άνεργους, αργόσχολους και ανίκανους να ηγούνται υπουργείων και να καταστρέφουν ότι λειτουργεί (βλέπε Ελληνικά χάλια). Στο κάτω-κάτω ο Τραμπ έβαλε πολλά λεφτά δικά του για να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του εκστρατεία και οι πιθανότητες να εξαγοραστεί από το παγκόσμιο οικονομικό λησταρχείο είναι σχεδόν μηδαμινές. Και δηλώνει αδίστακτα και χωρίς ενδοιασμούς ότι αγαπάει την πατρίδα του. Λέει δηλαδή κάτι που τελευταία με τους αριστεροκομμουνιστές πήγαινε να καταντήσει ποινικό αδίκημα. Καιρός όμως δεν είναι αυτό να ξαναγίνει «μόδα»; Εξάλλου, το να αγαπάς την πατρίδα σου και να θέλεις το καλύτερο για αυτήν δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζεις αρμονικά με γειτονικούς λαούς που αισθάνονται το ίδιο για τη δική τους πατρίδα. 

Με τη Χίλαρι εκτός μάχης τώρα, ο πλανήτης μπορεί, για κάμποσο καιρό τουλάχιστον να πάρει μια βαθιά ανάσα ανακούφισης.

Προς το παρόν, γλυτώσαμε όλοι παρά τρίχα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail