Στα σκαριά σοβαρή προσπάθεια στη Μυτιλήνη για να ανακτηθεί η εθνική κυριαρχία στο νησί

Γιώργος Αδαλής

O νομός Λέσβου είναι το Οχάιο της Ελλάδος. Αποτελεί το εκλογικό βαρόμετρο των σύγχρονων Ελληνικών εκλογικών αναμετρήσεων. Η ιδιαίτερη πατρίδα μου η Μυτιλήνη βγάζει δηλαδή Πρωθυπουργό!

Δυστυχώς οι τοπικοί Αρχοντες εκεί έχουν υποκύψει στην γοητεία της Μπουρζουαζίας, και στον Τζωρτζ Σόρρος! Μετέτρεψαν το νησί σε μια αποθήκη ψυχών καταστρέφοντας την οικονομία του. Δυστυχώς αυτό δεν είναι το χειρότερο. Το νησί πλέον διοικείται από ξένα κέντρα και οι τοπικοί Αρχοντες εκεί είναι... διακοσμητικοί! Θα μπορούσα να πω χειρότερα πράγματα!

Έρχονται όμως Δημοτικές εκλογές!

Και θα εκλεγεί αυτός που θα καταφέρει να πείσει τους Λέσβιους ότι θα τερματίσει το πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης και το νησί θα ξαναβρεί τους φυσιολογικούς του ρυθμούς.

Και αυτός δεν θα είναι κάποιο κομματόσκυλο ή τέλος πάντων κάποιος Συριζαίος ή Νεοδημοκράτης που κάθονται σήμερα αναπαυτικά στα αυγά τους και τα κλωσούν μια χαρά.

Μαθαίνω λοιπόν, ότι μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλες ιδεολογικές διαφορές, ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τον μεγαλύτερο σε έκταση δήμο της Ελλάδος, τον Δήμο Μυτιλήνης, με μπροστάρη έναν εντιμότατο άνθρωπο που ασχολείται δυο δεκαετίες με τα αυτοδιοικητικά.

Πάνω από 150 άνθρωποι που κατάλαβαν ότι τις εκλογές θα τις πάρει όποιος αποφασίσει να ανακτήσει την Διοίκηση στη Λέσβο.

Αν ο Επικεφαλής είναι πράγματι αυτός που μαθαίνω, τότε θα στηρίξω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Κι επειδή έχω αφιερώσει δύο χρόνια από την ζωή μου, ως σύμβουλος και Επιστημονικός Συνεργάτης του Δήμου Μυτιλήνης και γνωρίζω πάρα πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις εκεί, έχω να πω τούτο:

Η προσπάθεια αυτή φαίνεται σοβαρή. Θα παραμείνει σοβαρή, αν φροντίσουν οι άνθρωποι αυτοί, να μείνουν μακριά από τα γνωστά κοράκια του Σύριζα, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έχουν μετατρέψει την Προσφυγιά και την Λαθρομετανάστευση σε μια μεγάλη μπίζνα!

Τότε, θα κερδίσουν τον Δήμο με τα τσαρούχια και ίσως από τον πρώτο γύρο κιόλας...

Αυτά... προς το παρόν!!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail