Ξεφτίλισε ο Ερντογάν τον Σουλτς: Ποιος είσαι εσύ; Από πότε έχεις εσύ την εξουσία να αποφασίσεις για την Τουρκία;

Freepen.gr - Μπορεί να κινείται ανάμεσα στα όρια της λογικής και της παράνοιας, ωστόσο ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει κότσια και για αυτό τον σέβονται όλοι.

Ο Ερντογάν εκτός του ότι έδωσε προθεσμία μέχρι το τέλος του έτους στους Ευρωπαίους για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της Τουρκίας για μεταναστευτικό και άλλα θέματα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς:

 «Ποιος είσαι εσύ; Από πότε έχεις εσύ την εξουσία να αποφασίσεις για την Τουρκία; Πώς μπορείς εσύ, που δεν έχεις εντάξει την Τουρκία στην ΕΕ εδώ και 53 χρόνια, να έχεις την εξουσία να πάρεις μια τέτοια απόφαση;»

Ο Σουλτς είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες πως η κράτηση των πολιτικών της αντιπολίτευσης και η έκταση των εκκαθαρίσεων μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου «θέτουν υπό αμφισβήτηση τη βάση για τη βιώσιμη σχέση μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail