Ο Καμμένος την ευχαρίστησε αλλά η Χρυσοβελώνη αντέδρασε σα Μεγάλη Παρασκευή

Freepen.gr - Είναι γνωστή η έκφραση της δυσαρέσκειας της τέως υφυπουργού Υποδομών, Μαρίνας Χρυσοβελώνη για τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό.

Υπενθυμίζουμε πως η Χρυσοβελώνη δεν είχε καμία σχετική ενημέρωση από τον τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.

Ο τελευταίος προσπαθώντας να βελτιώσει το παγωμένο κλίμα την ευχαρίστησε από μικροφώνου 
στο ΣΕΦ κατά το 3ο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

«Όλοι και όλες ήταν πετυχημένοι. Και θέλω δημόσια να πω, ότι δεν πρέπει να υπάρχουν παράπονα για τον ανασχηματισμό. Χαιρετίζω και την παρουσία της Μαρίνας Χρυσοβελώνη και την ευχαριστώ για το έργο της, ως υπουργός. Να της πω ότι οι αλλαγές που έγιναν είχαν να κάνουν με την ανανέωση του κινήματος και αυτή που ήταν από την πρώτη στιγμή μαζί μας, παραμένει στρατιώτης όπως όλοι».

Ωστόσο αν κάποιος κρίνεται ως επιτυχημένος, τότε για ποιο λόγο απομακρύνεται και πως κρίνεται αυτός που τον παύει;

Ίσως αυτά σκεπτόμενη η Μαρίνα Χρυσοβελώνη αντέδρασε με ένα μορφασμό που παραπέμπει σε Μεγάλη Παρασκεύη όπως λέει ο θυμόσοφος λαός.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail