Καθημερινές οι Εμπλοκές στο Αιγαίο όπου οι Τούρκοι αλωνίζουν - Αναρχικοί και «πρόσφυγες» μας καίνε! Πού το πάτε;

Οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο με καθημερινές πλέον Παραβιάσεις και εμπλοκές Οπλισμένων Μαχητικών, όπου όλα είναι πιθανά να συμβούν χωρίς ετούτοι εδώ στην Κυβέρνηση να έχουν ετοιμάσει το Λαό, πράγμα το που κάνει καθημερινά ο Ερντογάν και η Ελληνική διπλωματία δεν το έχει πάρει χαμπάρι!

Απο την ΄άλλη οι δήθεν πρόσφυγες καίνε και σπάνε  οτι τους αρέσει και ότι δεν τους αρέσει  στα όρια τους πια οι Κάτοικοι της νήσου Χίου,ανίκανη η ΕΛ.ΑΣ να επιβάλει στην τάξη αν και οι κινήσεις  της δείχνει οτι δεν το επιθυμεί και εξηγούμαστε:
katoikoi-soydas Φόβος και τρόμος επικρατεί στην νήσο Χίο…Που είναι το ελληνικό Κράτος;

Δεν πήραμε τους επικεφαλής των Επεισοδίων να τους μεταφέρουμε σε φυλακή στην ενδοχώρα, δεν είναι δυνατόν να καταστρέφουν δημόσια περιουσία και να μην τιμωρείται  κανείς και όσο υπάρχει αυτή κατάσταση αποθρασύνονται!

riot002
Για τους «Αναρχικούς τ.φίλους της Κυβέρνησης» δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε…Ότι έσπειρες τόσα χρόνια θα θερίσεις  και ακόμη δεν είδαμε τίποτε!
tt9Χαμογελαστή η Τουρκάλα χειρίστρια …Γνωρίζει οτι δεν πρόκειται να δοθεί εντολή να την καταρρίψουν ….Γιατί άραγε;

Για να επιστρέψουμε στα δικά μας και στις Εμπλοκές και στις Παραβιάσεις!

Χαμός πάλι στο Αιγαίο  όπου είχαμε δύο Εμπλοκές  με Οπλισμένα Μαχητικά …Συγκεκριμένα  ένα ζεύγος Ελληνικών Μαχητικών ενεπλάκη σε Αερομαχία στο Βόρειο Αιγαίο περί την 10  το πρωί με μια τετράδα Τούρκικη με Οπλισμένα όλα τα Μαχητικά!

Η Δεύτερη εμπλοκή σημειώθηκε στο μεσημέρι Νότια της Ρόδου με πάλι Οπλισμένα Μαχητικά  και μη χειρότερα να λέμε…Αλλά όσο δεν αντιδρούμε όπως πρέπει απο εδώ και πέρα τα πράγματα θα χειροτερέψουν και ας μη το παραδεχόμαστε!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 4 (2 α/φ & 4 α/φ & 1 α/φ & 1 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 10
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 8
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 3
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 2
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

veteranos.gr
 
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...