Ο Ναύαρχος Κουζνέτσοφ έφτασε στα συριακά ύδατα - Ετοιμάζεται για γερό μπάσιμο!

Στρατής Μαζίδης

Το ρωσικό αεροπλανοφόρο, Ναύαρχος Kuznetsov, έφτασε στα χωρικά ύδατα της Συρίας το πρωί μετά από ένα μακρύ ταξίδι το οποίο περιελάμβανε κι ένα πόλεμο νεύρων με τη Δυση.

Ο Ναύαρχος Kuznetsov που φέρει μαχητικά αεροσκάφη και επιθετικά ελικόπτερα θα αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα για τουλάχιστον έξι μήνες.

Η ανάπτυξη του Admiral Kuznetsov στα χωρικά ύδατα της Συρίας προκαλεί εκνευρισμό στους Αμερικάνους αξιωματούχους, οι οποίοι βλέπουν την κίνηση αυτή από τη Ρωσία ως σαφή ένδειξη της δέσμευσής της για την εντατικοποίηση του πολέμου στη Συρία.

Ωστόσο το ρωσικό ΥΠΑΜ έχει διαβεβαιώσει, όπως σημειώσαμε χθες βράδυ, ότι ο στολίσκος θα επιχειρήσει μόνο κατά των τρομοκρατικών δυνάμεων στοχεύοντας τις δυνάμεις τους γύρω από το Χαλέπι ώστε να διασφαλιστεί η πολιορκία του κατεχόμενου ανατολικού τμήματος.

Τέλος, σύμφωνα με κατοίκους στην Ταρτούς, τουλάχιστον 5 μαχητικά αεροσκάφη από το Admiral Kuznetsov συμμετέχουν σήμερα σε μια αεροπορική επίδειξη στην πόλη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail