Χρυσοβελονιά κέντησε η Μαρίνα τον Καμμένο για την έξοδό της από την κυβέρνηση

Freepen.gr - Σαφείς αποστάσεις με ξεκάθαρες αιχμές για την έξοδό της από την κυβέρνηση άφησε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό Action 104,6.

«Από τη στιγμή που είναι επικεφαλής του κόμματος που συγκυβερνά, αυτός πρότεινε τα ονόματα που θα πάρουν θέση στο υπουργικό συμβούλιο» σχολίασε η κ. Χρυσοβελώνη ενώ ερωτηθείσα γιατί τέθηκε εκτός του νέου κυβερνητικού σχήματος απήντησε:

«Δεν τον έχω μάθει μέχρι αυτή την ώρα. Από ό,τι μου μεταφέρθηκε είναι για λόγους ανανέωσης στο υπ. Συμβούλιο. Αν αυτό θα συμβεί με αυτή που είχε επτά μήνες με συνεπή πορεία ενώ υπάρχουν άνθρωποι που είναι άλλοι αμετακίνητοι εδώ και δύο χρόνια».

Τέλος, η πρώην υφυπουργός ευχήθηκε να πάει καλύτερα το σχήμα αυτό δηλώνοντας πως «πιστεύω στη διαπραγματευτική ικανότητα του πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργών».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail