Τριτοκοσμικό φαινόμενο άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ αλλά είναι γόνοι, να βρίσκονται στην πολιτική

Ελένη Παπαδοπούλου

Όσο καλές κι αγαθές προθέσεις κι αν έχει ο Μητσοτάκης και όσο ωραία κι αν τα λέει στον Παπαχελά, ο άνθρωπος πρακτικά έχει θέμα. 

Είναι πασιφανές ότι τους γόνους δεν μπορεί να τους απομονώσει, αν όχι να τους πετάξει έξω. Και αυτό δημιουργεί πρόβλημα κατ'αρχάς στην απήχηση που έχει η ΝΔ στον κόσμο. 

Οι γόνοι ήταν ο ένας λόγος που πήγε κόσμος και ψήφισε το νέο και το ωραίο του καταληψία. Αλλά αυτό η ΝΔ δεν το καταλαβαίνει. Και ειδικά ο Μητσοτάκης.

Ας μαζευτούν οι μη γόνοι, ας πάρουν και άλλους σοβαρούς ανθρώπους από άλλους χώρους κι ας φτιάξουν επιτέλους μία σοβαρή παράταξη, διότι πλέον είναι προσβλητικό αυτό το κληρονομικό χάρισμα που έχουν οι περισσότεροι καρεκλάτοι της ΝΔ.

Είναι σκάνδαλο και τριτοκοσμικό φαινόμενο άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ, και δεν εννοώ βολεμένοι σε θεσούλες του μπαμπά και της μαμάς, να είναι πολιτικοί. Ας το ξεπεράσουμε κάποια στιγμή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail