Οι δηθενάκηδες που έχουν δει πρόσφυγα και μετανάστες σε φωτογραφία

Ελένη Παπαδοπούλου

Και σαν να μην συμβαίνει τίποτα μαζεύτηκαν όλοι οι δηθενάκηδες που έχουν δει πρόσφυγα και μετανάστες σε φωτογραφία να τρολλάρουν την ελληνική κοινωνία διοργανώνοντας διεθνή συνάντηση με τίτλο "Φιλόξενες Πόλεις για τους πρόσφυγες", μέσα στα πλαίσια μίας Συμμαχίας των Πόλεων κατά του ρατσισμού (ECCAR) (;;;!!!).

Βέβαια δεν είναι οι πόλεις που μένουν αυτοί, που παρεμπιπτόντως τους φυλάνε και πεντακόσιοι, αλλά δεν έχει καμία σημασία όταν είναι να κάνουμε το κομμάτι μας, διότι όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες μετά από μία ηλικία με μόνο κομμωτήριο και μπιρίμπα δεν περνάει η ζωή. Θέλει και την "φιλανθρωπία" της, να έχουμε να κλαίμε όταν συναντιόμαστε με τις άλλες των ΒΠ στο τένις κλαμπ και πίνουμε το απεριτίφ μας.

Σε αυτή την συνάντηση ειπώθηκαν οι γνωστές ανοησίες και φυσικά χειροκρότησαν του νησιώτες για την φιλοξενία τους, διότι ο σουρρεαλισμός στην Ελλάδα δεν είναι καλλιτεχνικό κίνημα, είναι τρόπος ζωής.

Αν συνεχίσουν αυτό το βιολί στην Ελλάδα, ο κόσμος δεν θα ψηφίζει καν Χρυσή Αυγή, γιατί θα του φαίνεται πολύ light, αλλά τον Κόναν τον Βάρβαρο και τον Terminator, για να του λύσει το πρόβλημα που η κάθε Μαριάννα και η κάθε διεθνής έμμισθη περσόνα του δημιουργούν.

Η κοροϊδία προς τον κόσμο έχει και τα όρια της. Και οι κυρίες αυτές και οι κύριοι τα έχουν ξεπεράσει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail