Τους πήραν στο κυνήγι στο Χαλέπι - Τα πόδια στον ώμο και δρόμο οι τζιχαντιστές

Freepen.gr -  Το επίσημο γραφείο τύπου της Χεζμπολάχ κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο οι ισλαμιστές της Jaysh Al-Fateh υποχωρούν μαζικά από την στρατηγική θέση του Συγκροτήματος Κατοικιών 1070 στο νοτιοδυτικό Χαλέπι.

Το βίντεο δείχνει την ακριβή στιγμή που η Jaysh Al-Fateh (Στρατός της Κατάκτησης) εγκατέλειψε τα τελευταία κτίρια στο εσωτερικό του 1070 και υποχώρησε στο κοντινό Hikmah, όπου έστησαν την τελευταία γραμμή άμυνας.

Με την απελευθέρωση του 1070 οι συριακές ένοπλες δυνάμεις προχώρησαν με ταχύ ρυθμό στην κατάληψη περισσότερων θέσεων στο νοτιοδυτικό Χαλέπι.

Ως εκ τούτου, οι συριακές ένοπλες δυνάμεις εξεδίωξαν τους ισλαμιστές και από το Hikmah Σχολή, αναγκάζοντας τους υπόλοιπους μαχητές να υποχωρήσουν προς το νότιο προάστιο Rashiddeen 5.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail