Μιχάλης Ιγνατίου: Υποσχέσεις για Χρέος –Επικίνδυνη Αοριστία για Κύπρο

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, έδωσε την υπόσχεση από την Αθήνα ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες της Ελλάδας για την διευθέτηση του ελληνικού χρέους, αλλά για το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά ήταν με λόγο στρογγυλό, μία αοριστία που είναι επικίνδυνη για την Κύπρο αν λάβει κανείς υπόψη του τις πιέσεις που υφίσταται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για άμεση λύση, είπε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου μιλώντας στον 9.84.

Το επικίνδυνο είπε ο Ιγνατίου, είναι να οδηγηθούμε σε μία λύση για επικοινωνιακή επιτυχία του απερχόμενο Γ.Γ. του ΟΗΕ και της απερχόμενης Προεδρίας των ΗΠΑ, χωρίς να έχει θιχτεί το μείζον που είναι η παρουσία του τουρκικού στρατού κατοχής και του παράνομου επικοισμού τμήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Με δεδομένο ότι ο έλληνας Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έθεσαν με απόλυτο τρόπο δημόσια ενώπιον Ομπάμα αυτά τα θέματα, είναι απορίας άξιο τι θα συζητήσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απόψε στην Αθήνα, όταν φαίνεται να μην είναι στο ίδιο μήκος κύματος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail