Ο Θεοδωράκης τα έκανε θάλασσα μέσα σ' ένα Ποτάμι - Σε λίγο θα ανεξαρτητοποιηθεί κι ο ίδιος με αιχμές

Του Στρατή Μαζίδη

Αρχίζει πλέον να κατεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη του Ποταμιού. Πρώτος άνοιξε την πόρτα ο Χάρης Θεοχάρης όταν το Ποτάμι άρχισε να βολοδέρνει δημοσκοπικά λίγο κάτω από το 3%. Ο πρώην ΓΓΔΔ ορθά διέβλεψε το τέλος ωστόσο και ο ίδιος κατέληξε να δημιουργήσει νέο κόμμα από το οποίο εξεδιώχθη.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο κ. Φωτήλας ο οποίος προκάλεσε τη διαγραφή του.

Χθες ήταν η σειρά της (όμορφης) Κατερίνας Μάρκου, η οποία μετά τη ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι, αναζητά (και βρίσκει μάλλον) στο ΠΑΣΟΚ το επόμενο όχημα εισόδου στη Βουλή.

Ο κ. Θεοδωράκης απήντησε απευθυνόμενους σε "μελλοντικούς υποψηφίους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ" λησμονώντας πως ο ίδιος δημιούργησε ένα πολιτικό συνονθήλευμα ευκαιρίας ώστε να μπουν στη Βουλή  αδέσποτοι φιλελεύθεροι, απελπισμένοι ΔΗΜΑΡήτες κ.ο.κ.

Αντί να δημιουργήσει ένα ορμητικό καθαρό Ποτάμι, έφτιαξε ένα προϊόν μιας χρήσης. Μιμήθηκε την Γκλάσκοου Ρέιντζερς η οποία συνήθιζε να αγοράζει γυρολόγους της μπάλας δίχως να προκύψει κανένα όφελος για την ομάδα.

Ο Θεοδωράκης δείχνει γενικώς να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Όταν απευθύνεται προεκλογικά στους ανέργους και ζητά 10% ή ενώ έχει αποτύχει οικτρά ως πολιτικός αρχηγός, φιλοδοξεί να ηγηθεί ενός νέου αυτοπροσδιοριζόμενου κεντρο-αριστερού σχήματος, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Αστεία-αστεία το μόνο που απομένει να δούμε είναι να ανεξαρτητοποιηθεί και ο ίδιος με αιχμές κατά της ηγεσίας του Ποταμιού. Καληνύχτα, καληνύχτα...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail