Πρώτα υπογράφουμε και μετά θα ψάχνουμε τον κακό λύκο...

Σήμερα οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις βρίσκονται τοποθετημένες σε 164 σημεία στην κατεχόμενη Κύπρο και η καταρχήν συζήτηση που διεξήχθη μέσα από ιδέες που κατατέθηκαν είναι να συγκεντρωθούν σε μια στρατιωτική βάση...

Αποτέλεσμα εικόνας για αναστασιαδης

Η Τουρκία κάνει λόγο για μόνιμη στάθμευση στρατευμάτων και η βάση να είναι στο πρότυπο των Βρετανικών, που...βρίσκονται στο νησί. Να έχει δηλαδή η βάση κυριαρχία. Η Λευκωσία βλέπει τη συγκρότηση της βάσης μόνο κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, χωρίς να καθορίζεται χρόνος. (Όπως αντιλαμβάνεστε, σκοπεύουν πρώτα να υπογράψουν τα πάντα... Πρώτα να επικυρώσει τα πάντα ο σουλτάνος... Και μετά θα στείλουν τον κακό το λύκο να διώξει τα στρατά αφού κανείς δεν πρόκειται να τηρήσει μια συμφωνία ντροπής σ ένα νησί ντε φάκτο διχοτομημένο).


Στην αντίπερα όχθη, ξένοι διπλωμάτες σημειώνουν πως για το Κυπριακό θα αποφασίσει ο Ερντογάν και μόνο. Τονίζουν δε πως πέραν από τις γνωστές ρητορικές εξάρσεις δεν έχει τοποθετηθεί, γεγονός που αναμένεται να πράξει εκ των πραγμάτων πολύ σύντομα. Όταν θα κάνει ταμείο και θα αξιολογήσει αυτά που θα εξασφαλίσει μέσα από τη Διακυβέρνηση κυρίως και θα παρακολουθήσει ποια τύχη θα έχουν οι ασάφειες που φαίνεται ότι θα συνοδεύουν το θέμα της Ασφάλειας.

Με τις υγείες μας...

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...