Σεισάχθεια, ακύρωση συμβάσεων και πλειστηριασμών και κατάργηση του Τειρεσία

Η χώρα μας φίλοι μου έχει χρεοκοπήσει. Αυτό πια το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Είμαστε λοιπόν υπό οικονομική κατοχή, με απώλεια της εθνικής κυριαρχία και δεν έχουμε ούτε καν δικό μας νόμισμα για να μπορέσουμε να ελιχθούμε. Όλοι γίναμε δούλοι κατοχικών χρεών.

Το δε σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς λειτουργεί πλέον ως κατοχικό καθεστώς, συνεργαζόμενο με τους οικονομικούς κατακτητές, σε βάρος του λαού, εξυπηρετώντας τα δικά του συμφέροντα και φυσικά τα συμφέροντα των δανειστών που το ανέχονται, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο.

Φίλοι μας, ακραίες καταστάσεις, απαιτούν ακραίες λύσεις.

Η πατρίδα μας έχει ανάγκη μιας γενναίας επανεκκίνησης, με όλους όμως τους Έλληνες από αφετηρία ισότητας.

Πιστεύουμε λοιπόν ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε Σεισάχθεια, σε ακύρωση κατοχικών συμβάσεων ακινήτων και κατοχικών πλειστηριασμών ακινήτων για λόγους ανωτέρας βίας και φυσικά σε κατάργηση του ΤΕΙΡΕΣΙΑ που έχει ακυρώσει οικονομικά πολλούς Έλληνες μέσω των προσωπικών τους δεδομένων.

Αξίζουμε όλοι αξιοπρέπειας.
Αξίζουμε όλοι μιας καινούργιας αρχής.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...