Ιερώνυμος: Είναι η ώρα που πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης
Freepen.gr - Την πεποίθηση πως «είναι η ώρα που πρέπει να ενώσουμε όλοι της δυνάμεις μας, για να περάσουμε στην απέναντι όχθη. Αυτό θα ήταν η μεγάλη ευχή ενός πατέρα προς τα παιδιά του. Αυτό είναι η ευχή μου από αυτήν την θέση» εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης προς τιμήν του στην Παλαιά Βουλή.

Σε άλλο σημείο του χαιρετισμού του, ο Αρχιεπίσκοπος στάθηκε στις δυσκολίες και τα προβλήματα της εποχής υπογραμμίζονταςότι είναι σημαντική η συμβολή των πιστών, «η εισφορά του λαού και η στήριξή του στο έργο της Αρχιεπισκοπής».

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις σημαντικές παρεμβάσεις / παραινέσεις που έχει εγκαινιάσει τους τελευταίους μήνες ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η καμπάνια συλλογής υπογραφών υπό την αιγίδα της Εκκλησίας για την προστασία του θεσμού και του χαρακτήρα της οικογένειας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail