Απίστευτη δήλωση Μπαλάφα: Οι κάτοικοι της Χίου πρέπει να μάθουν να ζουν με τους (παράνομους) μετανάστες (που τους καίνε)

Freepen.gr - Πρωτοφανής δήλωση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» καθώς υποστήριξε ότι:

 «πρέπει οι κάτοικοι της Χίου να συνηθίσουν για να ένα διάστημα στη συμβίωση με τους μετανάστες» προσθέτοντας πως «δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αύριο η Χίος να αδειάσει».

Ξεχνά όμως ότι επί της ουσίας πρόκειται για λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες, προκαλούν επεισόδια, λεηλατούν περιουσίες και επιτίθενται πλέον σε βάρος του τοπικού πληθυσμού.

Ο Γιάννης Μπαλάφας τόνισε ότι: 

«Η Σούδα πρέπει να αδειάσει από τους μετανάστες. Πρέπει να κλείσει και θα κλείσει καθώς θα κατασκευαστεί τις επόμενες μέρες ένας καταυλισμός στο νησί όπου θα πάνε οι μετανάστες»

Και δεσμεύθηκε πως: 

«Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει μεγαλύτερη αστυνόμευση στο νησί» 

Ο κ. Μπαλάφας δεν μας απαντά όμως γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν προχωρά στην απέλαση των παρανόμων μεταναστών αλλά τους αφήνει τόσο καιρό να υπερσυγκεντρώνονται με αποτέλεσμα τη σημερινή κατάσταση.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...