Μητροπολίτης Πάφου: Όχι σε λύση αφελληνισμού της Κύπρου

Η δίκαιη και βιώσιμη λύση στη Κυπριακή Δημοκρατία, προϋποθέτει τη μη κατάλυση της μόνης διεθνώς αναγνωρισμένης κρατικής οντότητας, αυτή της Κυπριακής Δημοκρατίας και κυρίως αποχώρηση πλήρη τουρκικών στρατευμάτων κατοχής σε τμήμα ανεξάρτητου Ευρωπαϊκού κράτους και των παράνομων εποίκων, είπε στον 9.84 ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος.

Είναι απορίας άξιο που ο Πρόεδρος της Κύπρου δεν ενημερώνει πλήρως πολιτική ηγεσία και θεσμικούς παράγοντες της Κύπρου, αλλά κυρίως ότι κάποιοι στη Κύπρο σκέφτονται πρόσκαιρα και χωρίς να έχουν κατά νου πως η Τουρκία πορεύεται με το πρότυπο της αφομοίωσης της Κύπρου, όπως στην Αλεξανδρέττα της Συρίας, που την αλλοίωσε πληθυσμιακά και τελικά την έκανε τουρκική επαρχία.

Ο πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου, σημείωσε με νόημα ότι λύση χωρίς διασφάλιση της παρουσίας του ελληνοκυπριακού πληθυσμού ιδίως των γενεών του μέλλοντος θα σημαίνει ουσιαστικά την αρχή του τέλους για τον Ελληνισμό και στο Αιγαίο και την Θράκη και αυτό με κανένα δήθεν εδαφικό ή περιουσιακό αντάλλαγμα δεν ισοφαρίζεται.

Ακούστε με μεγάλη προσοχή τα λόγια του Επισκόπου και το πως βήμα-βήμα η Τουρκία υλοποιεί μεθοδικά το σχέδιό της για να καταστήσει την Κύπρο τουρκική επαρχία.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...