Αποδοκιμασίες για τη Χίλαρυ στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής της ήττας της

Του Son Ofeon

Αν η Χίλαρι ελπίζει να μεταμορφωθεί από το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα, αναλαμβάνοντας κάποια νέα θέση στη Wall Street, μπορεί να συναντήσει κάποια αντίσταση.

Κατά τη διάρκεια της καθυστερημένης κατά μία ημέρα ομιλίας για την παραδοχή της ήττας της από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο όροφος του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης σείστηκε από δυνατές αποδοκιμασίες, καθώς οι διαπραγματευτές εξέφρασαν τα αληθινά συναισθήματά τους για την πρώην προεδρική υποψήφιο.

Σύμφωνα με το CNN και το CNBC, οι διαπραγματευτές ορόφου στο NYSE ξεκίνησαν φωνάζοντας “Βάλτε την φυλακή!" καθώς η Κλίντον εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες γύρω από 11:35 π.μ., όπου προέτρεψε τα εκατομμύρια των απογοητευμένων υποστηρικτών της να αποδεχθούν την εκπληκτική ήττα.

"Ding-dong, η μάγισσα είναι νεκρή”, φώναξε έναν άλλος διαπραγματευτής ορόφου.
ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
Στην ταινία με τίτλο ο Μάγος του Οζ, η μικρή Ντόροθυ και η παρέα των φίλων της καταφέρνει στο τέλος να εξοντώσει την κακιά μάγισσα και να πάρει τη σκούπα της.

‘Οταν το πλήθος μαθαίνει την καταστροφή της κακιάς μάγισσας, αρχίζει τους εορτασμούς και χτυπάει τις καμπάνες.

Σε αυτό το σημείο της ταινίας αναφέρεται το τραγούδι : “Ding-dong, η μάγισσα είναι νεκρή”
Υπάρχει όμως ακόμα ένα πιο ενδιαφέρον σημείο του ίδιου έργου.

Η Ντόροθυ και οι φίλοι της πηγαίνουν στη συνέχεια να ανακοινώσουν τη νίκη τους στον ίδιο τον φοβερό μάγο του Οζ, ζητώντας να τηρήσει τις υποσχέσεις, που τους έδωσε.

Εκεί ο πανίσχυρος μάγος, αφού ακούει τα νέα, τους ζητά να φύγουν και να έρθουν την επόμενη ημέρα.

Η ομάδα αρχίζει να διαμαρτύρεται και τότε το σκυλάκι της Ντόροθυ τραβάει μία κουρτίνα και αποκαλύπτει ότι ο παντοδύναμος μάγος του Οζ είναι ένας αδύναμος καμπούρης, που χρησιμοποιεί μεγάφωνα και ειδικά εφφέ...
Τα γεγονότα του Χρηματιστηρίου σήμερα μεταφορικά μοιάζουν πολύ με την ταινία.
Οι χρηματιστές “εξαγριωμένοι” ,γιατί ξέρουν τι θα ακολουθήσει στην διεθνή οικονομία, ζήτησαν από τον Τραμπ να τηρήσει τις υποσχέσεις του και και να βάλει την Χίλαρυ Κλίντον στη φυλακή.
Αν ο Τραμπ δεν το κάνει άμεσα, θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια του.

Το πρόβλημα της αμερικανικής οικονομίας δεν είναι η Χίλαρυ, αλλά το σύστημα, που υπηρέτησε πιστά.

Το σύστημα του διεφθαρμένου καπιταλισμού, όπου κάποιες ομάδες σε συμπαιγνία κερδίζουν συνεχώς σε βάρος των κορόιδων, χρησιμοποιώντας την εξουσία για να τους γλυτώσει, όταν τα βρίσκουν σκούρα.

Το πρόβλημα σήμερα για την παγκόσμια οικονομία και την Αμερική είναι το διογκωμένο χρέος, που δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να αποπληρωθεί ή να εξυπηρετηθεί κανονικά.
Απλά δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα για να γίνει κάτι παρόμοιο.

Το σύνολο του χρέους έχει αντίκρυσμα το σύνολο της χρηματιστηριακής αξίας των επιχειρήσεων και των περιουσιακών στοιχείων του 1% του πληθυσμού της γης.

Μόνο αν καταστραφεί αυτή η φούσκα, οι λαοί θα μπορέσουν να αναπνεύσουν ελεύθερα.
Αν τα διεθνή επιτόκια ανέβουν ως το 5%, τα χρηματιστήρια και τα ομόλογα θα καταρρεύσουν και η παγκόσμια ύφεση θα επικρατήσει.

Τότε όλοι θα καταλάβουν, ποιοί είναι οι σημερινοί μάγοι του Οζ.
Η ομοιότητα του Ντόναλντ Τραμπ με τον κινηματογραφικό μάγο του Οζ είναι πάντως εκπληκτική...


O ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ


O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.

ΥΓΣ:

O σημερινός πρόεδρος χρωστάει την οικονομική επιτυχία του στην προσωπική χρεοκοπία του το 1991, που του έμαθε το κόλπο να μην πληρώνει ομοσπονδιακούς φόρους για μία εικοσαετία, κάνοντας απόσβεση της λογιστικής ζημίας 900 εκατ δολαρίων.
Οι επιχειρήσεις του Τραμπ χρεοκόπησαν συνολικά 5 φορές από το 1992 έως 2009...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail