Τηλεφωνική συνομιλία Τσίπρα - Τραμπ. Συμφώνησαν για σταθερή επικοινωνία

Freepen.gr - Τηλεφωνική επικοινωνία με το νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλτν Τραμπ είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τον Ντόναλντ Τραμπ για την εκλογική του νίκη και τόνισε τους στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τις σχέσεις μεταξύ του ελληνικού και του αμερικανικού λαού.

Κατά τη συζήτηση των δύο ανδρών έγινε ακόμη αναφορά στο σημαντικό ρόλο της Ελλάδας για τη διατήρηση της ειρήνης και ασφάλειας της ευρύτερης περιοχής αλλά και τις θυσίες του ελληνικού λαού τόσο σε θέματα οικονομίας όσο και με το προσφυγικό.

Επιπλέον δόθηκε έμφαση στην σημασία της ενίσχυσης της στρατηγικής συνεργασίας των δύο χωρών σε σειρά τομέων, σε συνέχεια και της πρόσφατης επίσκεψης του Προέδρου Ομπάμα στην Ελλάδα.

Αλέξης Τσίπρας και Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησαν να διατηρήσουν σταθερούς δίαυλους επικοινωνίας κατά την επόμενη περίοδο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail