Αντικίνητρα επειγόντως

Η μεγαλύτερη, ηχηρότερη και πλέον επιζήμια για τον λαό και την πατρίδα αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής είναι εκείνη που αφορά το Προσφυγικό και τη μετανάστευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δουλέψει πολύ και συστηματικά για να... κατορθώσει να αποτύχει τόσο θεαματικά. Διά επιφανών στελεχών του, όπως η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, ακόμα και πριν αναλάβει για πρώτη φορά τα ηνία της χώρας, ουσιαστικά κάλεσε όλους τους ενδιαφερομένους προς μετανάστευση στην Ελλάδα!

Οι δηλώσεις της κυρίας Χριστοδουλοπούλου για τον φράχτη του Εβρου που πρέπει να πέσει, για τον «ανοιχτό δρόμο που πρέπει να υπάρχει σε όλα τα σύνορα» και το ιστορικό πλέον «όποιος πρόσφυγας θέλει να μπει στην Ελλάδα να μπορεί να μπει», αποτέλεσαν την επίσημη πρόσκληση του ελληνικού κράτους σε όλους τους δουλεμπόρους του κόσμου να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας για να θησαυρίσουν. Φυσικά, αυτό ήταν και ένα ανέλπιστο δώρο προς την Αγκυρα, που βρήκε μοχλό πίεσης και εκβιασμού της Ελλάδας και ολόκληρης της Ευρώπης. Ενώ βρισκόταν στη δεινότερη θέση της σύγχρονης Ιστορίας της, η Τουρκία απέκτησε το υπερόπλο των μεταναστευτικών ροών και το κραδαίνει στην πρώτη ευκαιρία!

Τα τραγικά γεγονότα στο hot spot της Μόριας με τα αθώα θύματα της άφρονος και εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης πρέπει να ευαισθητοποιήσουν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της εκτελεστικής εξουσίας, για να αλλάξουν άμεσα και δραστικά πολιτική σε αυτόν τον τομέα.

Οσα έπραξαν μέχρι σήμερα αποσταθεροποίησαν τη χώρα, επιδείνωσαν ραγδαία το πρόβλημα της μετανάστευσης και εμπλούτισαν τα διαπραγματευτικά ατού της Τουρκίας. Συνεπώς, η δημιουργία αντικινήτρων προς τους δουλεμπόρους και τους μετανάστες αποτελεί μονόδρομο.

Ούτως ή άλλως, η συντριπτική πλειονότητα των παράνομα εισερχομένων στην Ελλάδα (περί το 80%) δεν είναι πρόσφυγες αλλά μετανάστες. Αυτό το παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και το υποστήριζε από την πρώτη στιγμή του ξεσπάσματος της μεταναστευτικής κρίσης η «δημοκρατία» μας, την οποία προσπαθούσαν να διαψεύσουν οι συνήθεις «ευαίσθητοι» με το... αζημίωτο.

Καιρός πολύς δεν υπάρχει. Η αλλαγή πλεύσης στο Μεταναστευτικό πρέπει να γίνει...χθες!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...