Αυτιάς-Ρωμανιάς τράβηξαν τα αυτιά του Ζαχαριάδη: θα γελάνε και τα μπετά με αυτά που λες - ΒΙΝΤΕΟ

Freepen.gr - Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ανάμεσα στον παρουσιαστή Γιώργο Αυτιά και τον καθηγητή Γιώργο Ρωμανιά με το διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη για το θέμα των συντάξεων.

Συγκεκριμένα ο κ. Ζαχαριάδης είπε στο Γιώργο Αυτιά:

«Κάνετε εσείς τέτοια λάθη που είστε τόσο έμπειρος; 384 είναι η βάση πάνω στην οποία θα προσδιορίζεται η σύνταξη...μην τα λέτε αυτά, είστε από τους πιο έμπειρους στη χώρα στα ζητήματα ασφαλιστικού και δεν πρέπει να κάνετε λάθη».

Ως εκ τούτου ο Γιώργος Αυτιάς εξανέστη με την ανάλυση του Κώστα Ζαχαριάδη: 

«Ξέρω το ασφαλιστικό πιο καλά και από τη μάνα μου»

«Θα γελάνε και τα μπετά με αυτά που λες...πόση ανάπτυξη θες να σου βάλω παλικάρι μου; 5%; Και με ανάπτυξη 5% ξέρεις τι θα πάρεις; Θα είναι ποινικό αδίκημα αν σου πω». 

Αλλά και ο Γιώργος Ρωμανιάς βγήκε από τα ρούχα του με όσα άκουγε και τη δήθεν ανάπτυξη των επομένων 40 ετών σχολιάζοντας πως πρώτη φορά νομοθετείται με το ζόρι αναπτυξιακός ρυθμός.


Αυτιάς σε Ζαχαριάδη:Θα γελάνε και τα μπετά με... από Enikos_gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail