Με φωτιά και ατσάλι από τον ουρανό τους έκοψαν το βήχα στο Ντέιρ Εζόρ

Freepen.gr - Οι συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις έχουν αποδειχθεί το τελευταίο διάστημα αμείλικτες στην επαρχία του Deir Ezzor απέναντι στους τζιχαντιστές της ISIS ενώ  οι επίγειες δυνάμεις σφυροκοπούν την τρομοκρατική ομάδα με μια σειρά από επιθέσεις.

Την Τρίτη, συριακά και ρωσικά βομβαρδιστικά έπληξαν θέσεις της οργάνωσης γύρω από το νοτιοδυτικό τμήμα της επαρχίας, χτυπώντας μια σειρά τρομοκρατικών στόχων κοντά στην αποθήκη όπλων της Ayyash, τα προάστια Al-Haweeqa District και Al-Rashidiyah, τη νήσο του Σακρ και την περιοχή της 137ης Ταξιαρχίας.

Μια στρατιωτική πηγή από το Αεροδρόμιο Deir Ezzor δήλωσε στο Al-Masdar News την Τρίτη το βράδυ ότι οι συνεχείς αεροπορικές επιδρομές της Ρωσίας και της Συρίας έχουν εξασθενήσει τη δυναμική του Ισλαμικού Κράτους στην επαρχία, αναγκάζοντάς το σε επιθέσεις "χτυπώ και φεύγω" αντί για μεγάλες επιχειρήσεις.

Η στρατιωτική πηγή πρόσθεσε ότι ο αριθμός των επιθέσεων από τις δυνάμεις των τζιχαντιστών έχει μειωθεί δραματικά κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κάτι που οφείλεται στη λειψανδρία λόγω των επιθέσεων σε Ράκκα και Μοσούλη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail